Detail Senarai Pembelian


Detail Order Jumlah
JUMLAH:

Pilihan Transaksi.
Tiada data peribadi diperlukan.

Send in Orders

It's Quick & Easy! Details here will not be published.

Please include messages to us here.
Selamat Maju Jaya

Checkout

Selamat Maju Jaya

Popular Posts

Vidara Bust Up Cream | Krim Tambah Saiz Payudara


krim tambah saiz payudara
VIDARA BUST UP CREAM
   

Vidara Bust Up di formulasikan dari herba khazanah alam, berfungsi untuk membesarkan payudara dan memberikan saiz idaman. Boleh digunakan oleh isteri khususnya untuk menambat hati suami.

Kini gabungan herba Pueraria Mirifica, Fennel oil, Olea Europaea, kolagen dan Aloe Vera yang di adun memberikan harapan yang menakjubkan bagi mereka yang menginginkan pertambahan saiz, memperbaiki bentuk serta kontur payudara yang lebih baik tanpa sebarang luka, pembedahan plastik atau silikon. Herba-herba hebat tersebut benar-benar berupaya memperlihatkan perubahan hanya dalam masa beberapa minggu, dan adakalanya memperlihatkan perubahan segera terhadap pembesaran tisu-tisu kulit.


Bahan-Bahan Utama:
>Collagen

>Pueraria Minifica (Pokok Bidadari Putih)

>Aloe Barbadensis (Lidah Buaya)

>Fennel oil (Jintan Manis)

>Olea Europaea (buah Zaitun)

>Tocopheryl Acetate (Vitamin E)


Arahan penggunaan:

~Sapukan Vidara Bust Up pada waktu pagi dan malam.
~Buat urutan secara bulatan (bahagian kanan sapuan mengikut pusingan jam, manakala bahagian kiri sapuan melawan pusingan jam)
~Buat urutan perlahan dari bawah bahagian payudara arah ke atas, sehingga paras garisan leher


Nota :
Pengguna disarankan menggunakan produk selama sebulan pada waktu pagi dan malam (sebagai permulaan), dan sekali sehari untuk mengekalkan atau pemeliharaan. Produk ini diformulasikan secara khusus (tidak melekit) agar pengguna tidak perlu menunggu sebelum memakai pakaian.Alami Keajaiban Vidara Bust Up


Mengangkat dan mengetal payudara yang dramatik!
Payudara yang kendur serta-merta di angkat semula! dalam masa beberapa minggu, hasil dari kalangan pengguna menunjukkan kenaikan paras payudara yang hebat antara 1- 2 cm. Penggunaan berterusan selama 4 minggu menunjukkan kenaikan paras payudara sehingga 3cm (hasil mungkin berbeza bergantung kepada tahap kekenduran payudara!!)


Payudara yang lebih penuh dan montok menawan!
Pembesaran payudara yang nyata dari minggu pertama. Selepas rawatan selama sebulan ke atas, hasil dari kalangan pengguna menunjukkan pembesaran sebanyak 1/2 - 1 1/2 mangkuk!


Pemindahan lemak untuk tubuh yang lebih langsing!
Semasa rawatan pembesaran payudara, lemak yang berlebihan daripada bahagian sisi tubuh 'berpindah' kearah payudara, menjadikan nya lebih penuh dan montok.Soalan Yang Sering Di Tanya 

Adakah Vidara Bust Up selamat digunakan
Ya. Vidara Bust Up proudk berdaftar dengan KKM NOT150601770K dan perbuat daripada 100% ramuan semulajadi dan di murnikan untuk memastikan ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia pencemar atau mendapan logam berat. Malah, ramuan utama serum ini ini (ekstrak Pueraria Mirifica) telah lama di kenali sebagai herba awet muda yang di makan untuk merangsang keremajaan.


Berapa lama masa untuk melihat hasil?
Kesan penegangannya dapat di alami dengan serta merta iaitu pada aplikasi yang pertama!! Pembesaran saiz payudara yang maksimum dapat dilihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan seharian. Konsisten!!!


Saya telahpun mencapai saiz payudara yang dikehendaki selepas hanya 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ia nya membesar lagi. Apa yang harus saya lakukan sekarang?
Teruskan mengguna Vidara Bust Up sekali sehari, berselang hari untuk mengekalkan hasil yang dicapai. Vidara Bust Up ini akan mengekalkan keremajaan payudara dan menghindari dari kendur.


Saya sudahpun gembira dengan saiz dan penampilan payudara saya. Apa yang boleh Vidara Bust Up lakukan untuk saya?
Vidara Bust Up ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan yang sempurna di samping menghalang pengenduran. Anda boleh gunakan Vidara Bust Up agar kekal muda menawan.
RM 80.00
Add to Cart
On Sale

dapatkan vidara bust up cream
krim besarkan payudara

No comments yet. Add your comments now!

Post a Comment
Instagram Produk Kesihatan | Produk Dewasa

Instagram

MAYBANK

Sila SMS Atau Whatapp/Wechat Kami Di No 019-7691488
No Akaun : 156123735026
Nama : MOHD REDZUAN BIN MOHAMAD


CIMB BANK

Sila Sms Atau Whatapp/Wechat Kami Di No 019-7691488
No Akaun : 7617905888
Nama : MOHD REZUAN BIN MOHAMAD