Detail Senarai Pembelian


Detail Order Jumlah
JUMLAH:

Pilihan Transaksi.
Tiada data peribadi diperlukan.

Send in Orders

It's Quick & Easy! Details here will not be published.

Please include messages to us here.
Selamat Maju Jaya

Checkout

Selamat Maju Jaya

Popular Posts

Privasi


Privasi Pelanggan

Jika anda memerlukan maklumat lanjut atau mempunyai sebarang soalan mengenai dasar privasi kami, jangan ragu untuk menghubungi kami melalui email di http://www.sayangabang.com/p/foxyform-functiond-t-var-g-d.html Di sayangabang.com kami menganggap privasi pelanggan/pengunjung kami amat penting. Dokumen dasar privasi ini menerangkan secara terperinci jenis-jenis maklumat peribadi yang dikumpul dan direkodkan oleh sayangabang.com dan bagaimana kami menggunakannya.

Log fail
Seperti Laman Web yang lain, sayangabang.com menggunakan log fail. Fail-fail ini merekod log pelawat ke laman web kami - biasanya prosedur standard untuk hosting Syarikat-Syarikat , sebahagian hosting dan perkhidmatan analisis. Maklumat dalam fail log termasuk internet protokol (IP) alamat, jenis pelayar, pembekal perkhidmatan Internet (ISP), tarikh/masa , halaman merujuk/keluar dan mungkin bilangan klik. Maklumat ini digunakan untuk menganalisis trend, admin laman web, analisis pergerakan pengguna di sekitar laman web dan mengumpul maklumat demografi. Alamat IP, dan lain-lain maklumat tersebut tidak berkaitan dengan mana-mana maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi.

Maklumat kanak-kanak
Kami percaya ia adalah penting untuk menyediakan perlindungan untuk kanak-kanak dalam talian. Kami menggalakkan ibubapa dan penjaga untuk menghabiskan masa online dengan anak-anak mereka untuk memerhati, mengambil bahagian dalam talian/atau memantau dan membimbing aktiviti dalam talian mereka. sayangabang.com tidak akan mengumpulkan maklumat peribadi daripada kanak-kanak di bawah usia 13 tahun. Jika ibu bapa atau penjaga yang mempercayai bahawa sayangabang.com mempunyai pangkalan data maklumat peribadi yang boleh cam kanak-kanak di bawah umur 13, sila hubungi kami dengan segera dan kami akan berusaha sedaya upaya untuk segera menghapuskan maklumat tersebut daripada rekod kami.

Polisi Privasi dalam talian sahaja
Dasar privasi ini hanya digunakan untuk aktiviti dalam talian dan sah untuk pelawat ke laman web kami serta maklumat yang dikongsi /atau dikumpul tiada. Dasar ini tidak terpakai bagi mana-mana maklumat yang dikumpul di luar talian atau melalui saluran lain daripada laman web ini.

Persetujuan 
Dengan menggunakan laman web kami, anda dengan ini memberi kebenaran kepada privasi kami dan bersetuju terhadap terma dan syarat.


Update

This site disclaimer was last updated on: Tuesday, August 9th, 2016
· Should we update, amend or make any changes to this document, those changes will be prominently posted here.
Privacy Policy Online Approved Site


MAYBANK

Sila SMS Atau Whatapp/Wechat Kami Di No 019-7691488
No Akaun : 156123735026
Nama : MOHD REDZUAN BIN MOHAMAD


CIMB BANK

Sila Sms Atau Whatapp/Wechat Kami Di No 019-7691488
No Akaun : 7617905888
Nama : MOHD REZUAN BIN MOHAMAD